Connecting Lilies colours your day

Connecting sales

Sinds 2010 richt Connecting Lilies zich exclusief op de markt van lelies.
Vele Europese retailers werken voor de inkoop van hun lelies naar grote tevredenheid samen met Connecting Lilies.

Connecting Lilies beschikt over een groot assortiment lelies, waaronder Longiflorum, Aziaten, Longiflorum Aziaten (LA), Orientals (OR) en Oriental Trompet (OT). Connecting Lilies beschikt niet alleen over de kleinere bolmaten maar ook over het zwaardere segment bollen. Doordat zij werken met eigen en nabijgelegen kwekerijen in het Westland (Zuid-Holland), kunnen zij flexibel inspringen op vraag en aanbod. Zonder onnodige tussenschakels; dit bespaart u tijd én kosten.

Heeft u een nabestelling of een last minute order? Zullen wij ons uiterste best doen u te helpen!

Kom in contact
Verwerkt: Onverwerkt
Genotificeerd: Ongenotificeerd
--

Connecting Lilies

Welke lelie groeit in welke tuin? Wanneer is de beste tijd om te oogsten? Bloemen zijn een dagvers product. Hoe rijper de lelie is als ze wordt geoogst, hoe intenser de kleur thuis in de vaas. Dat weet Connecting Lilies als geen ander.
De lelies gaan voornamelijk naar internationale retailers en supermarktketens in Europa. Een strak georganiseerd bedrijfsproces en helder marktinzicht maakt dat wij steeds op tijd aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen. Daarnaast blijven wij op zoek naar mogelijkheden om het kweken van onze lelies te verbeteren. In onze ‘bloeiruimte’ monitoren wij voortdurend de kwaliteit van onze lelies; hoe lang gaat de bloem mee, openen alle knoppen, doen zich afwijkingen voor? Het is een ontzettende mooie bloem die wij met passie blijven kweken.”

Connecting growers

Connecting Lilies verhandelt lelies van kwekerijen die voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen waaraan onze eigen inpandige kwekerij voldoet. En lelies die gekweekt worden volgens internationaal geldende keurmerken.

Kwekerijen waarmee Connecting Lilies samenwerkt:

  • Kwekerij Paul Sonneveld, ‘s-Gravenzande.
  • Jos van Santen, Poeldijk.
  • Meijflor, Almeria (Spanje).

Connecting with you

Danny Bischoff (algemeen directeur)

Silvia van Paassen (Administratie)

Michael Brouwers (Voorraadbeheer/Logistiek)

Route naar Connecting Lilies